Technische expertise voor scheeps dieselmotoren en electrisch varen 

Door meer dan 25 jaar ervaring houdt Koopmans Yachtservice uw boot in perfecte conditie te houden. Wij zijn gespecialiseerd in Vetus- dieselmotoren en het totale technisch onderhoud voor complete motor refits, reparaties en onderhoudsbeurten. Onze kennis van diesel scheepsmotoren komt goed van pas in de groeimarkt van Elektra varen.

Door onze samenwerking met onder andere Vetus E-LINE e-drive elektrische binnenboordmotoren en Waterworld zetten wij uw huidige dieselmotor om naar een volledig elektrische versie of een hybride versie. Wij onderschrijven het belang van duurzaam varen en investeren de komend jaren in technische know how om voorloper te blijven in de transitie van diesel naar elektra.

Koopmans Yachtservice, de Vetus specialist van Nederland

Onderhoud en reparaties aan dieselmotoren en buitenboordmotoren.Van 10 tot 500pk – Leveren en inbouwen van nieuwe motoren, boegschroeven en elektrische installaties. – Winterstalling van boten tot 9m en 3500kg zwaar, op bokken

De spreiding van echte technische expertise bij onze medewerkers is de kracht van ons bedrijf. Hun technische kennis en passie voor de watersport maken voor u als booteigenaar het verschil. Voor ieder technisch vraagstuk vinden wij wel een oplossing. Ons motto is: altijd voorloper willen zijn op het gebied van technisch motoronderhoud. Creatief en innovatief.

Share This